Néha úgy érzem nem tudom lekötni 8 hónapos babám figyelmét. Rengeteg játék veszi körül, játszom vele, bébikomp stb, mégis sokszor nyűglődik. Mit csináljak, hogy jobban lekössem a figyelmét?
:-D mintha az én fiamról írtál volna.... :-D
7,5 hónapos, és ugyan ez a helyzet 50 millió játék, együtt játszás, és mégis nyöszörög, nyavalyog, sehogy sem jó... de ha felveszem..... :-D szerintem nagyon zavarja, hogy nem tud eljutni mindenhová, mondjuk ő még nem kúszik, csak hátrafelé... :-)
nekem sincs ötletem, néha eléggé kivannak az idegeim... :-D
Az én babom is ezt csinálta.most 9,5 hos és nagyon szépen elvan magában.De nyolc hosan én sem tudtam mit csinálni vele.És ahogy az elöbb irták mire bekattannál addigra vége.
Kitartás amint rendesen tud kuszni mászni jobb lesz mert rájön mennyivel könnyebb egyedül odamenni ahova ő akar mint anya ölében.Aki ráadásul nem is mindig oda viszi ahova ő akarja.:-)))))))))))))))))
Lehet az a baja, hogy minden játék ott van körülötte. Az én fiam is nyűgösködött, aztán egyszer olvastam erről, és kipróbáltam, minden játékot elpakoltam zárható dobozba, és kiporcióztam napokra. Egy napra elég 4-5 játék, külön adag délelőttre és délutánra. Most teljesen jól elvan, mindennel tud egyszerre játszani, nincs "bőség zavara":D
Szoktam azt is csinálni, hogy egy kis dobozba rejtek 2-3 játékot, és másik 2-3 db-ot meg elhagyok a lakás különböző pontjain, azzal is jól elvan, hogy egyiktől mászik a másikig:)
Esetleg próbáld ki, hátha nálatok is bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!