Szerintetek az normális dolog, hogy a majdnem 2 éves lányom sírt tegnap a Jégkorszak-on?
normális. honnan tudná, hogy vicc? :)
és tényleg nem neki való mese, ez inkább felnőtt mese, mi már értjük, 2 éves még az egyszerűbb meséket érti amiben nem viccek vannak hanem olyan helyzetek amiket már ő is átélt
2 évesnek nem való a jégkorszak...nekem az 5.5 évesem nézett bele tegnap (én épp fürödtem apa meg ilyen megengedő típus) és nem azt mondom hogy most ettől lelki sérült lett a gyerek,de totálisan kiakadt amikor az anyuka kiteszi a babát a partra ő meg belefullad a vízbe....
Egész este erről kérdezgetett ma reggel is, és hallom hogy belevitte szerepjátékba is annyira megrázó volt az neki. Amúgy is tart a víztől. Jól le is szúrtam a férjem, na de ez nem ide tartozik:)
Csak hogy ezek a filmek felnőtteknek való mesefilmek leginkább vagy hát felnőtteknek IS élvezhető meg nagyobb gyerekeknek, a poénok is olyanok benne mint egy felnőtt vígjátékban pl.
a gyerekek jobban átélik ezek a dolgokat, nem értik hogy mi a vicces abban hogy szegény mókus annyit szenved a makkal.. ez a felnőttek sajátos kifordított humora (voltaképpen mondhatni hogy a kárörvendés egy fajtája)
és valóban van kisgyerekeknek szóló mese és van felnőtteknek szóló mese. a jégkorszak nem tartozik bele a gyerekmesékbe :)
Értem, és köszönöm!
Nem nézte amúgy, mert fürödni készültünk, csak vetközés közben megszökött és épp akkor kezdődött. Annyira nézte, hogy hagytam egy kicsit neki. Aztán eltörött a mécses.
Fura, mert régen nagyon szerette a némót és nagyokat nevetett azon a részen amikor meghal az anyja. Gondolom a hirtelen mozgások meg a színek miatt. Aztán egyszer csak sírt miatta. Na azóta nem tettem be a némót.
"Fura, mert régen nagyon szerette a némót és nagyokat nevetett azon a részen amikor meghal az anyja. Gondolom a hirtelen mozgások meg a színek miatt. Aztán egyszer csak sírt miatta. Na azóta nem tettem be a némót. "
Mennyire régen szerette nagyon? Most 2 éves, és még most sem való neki sem a Némó, sem a Jégkorszak.
Talán 1 éves lehetett amikor anyukám hozta a némót. Nem akartam berakni, de aztán mégis megnéztük. Tetszett neki, így nem csináltam belőle ügyet. Gondolom akkor még nem fogta fel a dolgokat, most kezdi csak érteni amit lát.
Értem, hogy nem való neki az ilyen mese, nem is szoktuk nézni, mint írtam!
Nekem 3és 5évesek a fiaim és ez a kedvenc meséjük mostanában, mind a 4rész. Nem félnek tőle.
Az igaz, hogy 2,5évs koráig a kicsi egyátalán nem nézett tv-t egy 2perces mese sem kötötte le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!