Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Barátnőm megverte az egyéves...

Barátnőm megverte az egyéves kislányát, mivel az orvosnál nagyon hisztis volt és rendetlenkedett. Normális?

Figyelt kérdés
A gyerek ott sírt magában az ágyon :( annyira sajnáltam, hiszen 1 éves, mit tudja ő azt, hogy rossz volt.... Szerintem... Vagy csak nekem fáj ennyire? Amúgy nagyon aranyos, értelmes kislány, de barátnőmnél "elszakadt a cérna", és jo párszor rávert a kicsi fenekére.

2013. márc. 30. 21:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
26%

Gyerekorvos létedre elég gáz vagy, hogy ismeretlenekre ráküldenéd ilyen hülyeségek miatt a gyámügyet. Nyilván nem veri minden nap, és az sem biztos, hogy csak emiatt sírt a gyerek, és az sem biztos, hogy megverte. Lehet teljesen más baja is volt, pl doktor bácsi miatt, az már csak hab volt a tortán, hogy kapott a fenekére. Gratulálni tudok a jó magyar szokáshoz, miszerint másnak a dolgába belepofázni az megy, de a saját hibáinkat észre sem vesszük. Egy anya ráver a gyereke fenekére, az már egy agresszív állat, de befújni a gyámügynél nemes cselekedet, és igazi magyar jellemre vall. Gondolom itt senki sem követett el hibákat soha az életében, mert ezen az oldalon mindenki tökéletes. Juj, gyorsan ámuljunk el ezen a kérdésen, hogy jé ilyen is van. Komolyan ha ennyi idealista lenne az országban, már rég nem itt tartanánk.

Kérdező, Te meg kíméld meg a barátságodtól az ismerősödet. Ha nem tetszik nem kell odajárni, de nem gondolnám, hogy itt súlyos dolgokról van szó, mint amennyire itt ezt előadják egyesek. Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja ésszerű kereteken belül, és ez még ésszerű keret, nem gondolnám, hogy másoknak kell megfelelnie.

2013. ápr. 3. 12:53
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól tete
2022. aug. 11. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!