Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Barátnőm megverte az egyéves...

Barátnőm megverte az egyéves kislányát, mivel az orvosnál nagyon hisztis volt és rendetlenkedett. Normális?

Figyelt kérdés
A gyerek ott sírt magában az ágyon :( annyira sajnáltam, hiszen 1 éves, mit tudja ő azt, hogy rossz volt.... Szerintem... Vagy csak nekem fáj ennyire? Amúgy nagyon aranyos, értelmes kislány, de barátnőmnél "elszakadt a cérna", és jo párszor rávert a kicsi fenekére.

2013. márc. 30. 21:39
1 2 3
 11/22 krisztivan ***** válasza:
76%
Ha ilyet csinálna a barátnőm,nem tenné zsebre amit tőlem kapna.De én sem állnék meg előtte ha fordított lenne a helyzet.Nem kenyerem a verés,főleg nem ennyire kicsi gyereknél:-(( Az hogy eldurran az agya?! na és?miért nem csap oda egy tányért,nem a gyereket kell ütni.Később mi lesz,ha már tényleg rosszalkodni fog?!
2013. márc. 31. 15:13
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
az én lányommal is voltunk orvosnál torka szakadtából üvöltött és a védőbe is detto. de hát gyerek könyörgöm.. ő ezt nem azért csinálta mert rosszalkodott. nagyon szívtelen az anyuka nem tudom mi lesz a dackorszakba ha már most ezt tette vele. ha meg valami baja van pl depis akkor menjen orvoshoz de ne egy olyan kis tündéren töltse ki a mérgét aki meg se tudja védeni magát.
2013. márc. 31. 15:27
 13/22 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy már nem bírt vele, végig hisztizett a gyerek, nem hagyta abba. Különben ez a csaj tényleg elég hamar felkapja a vizet, és ennek szerencsétlen gyerek látja a kárát.

Nem egyszer csapott rá, szó szerint verte :(((( idegből, mérgesen.... Majdnem el sírtam magam, mondtam hogy hagyd mar abba te idióta, amire kb elküldött engem is a fenébe.... a gyerek meg mar félt az anyjátol.

2013. márc. 31. 16:58
 14/22 A kérdező kommentje:
Ja, és fehérek vagyunk mindannyian.....
2013. márc. 31. 16:59
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
hol hisztizik egy 1éves? inkább az anya a hisztis... biztos közbeléptem volna aztán vagy van hozzá közöm vagy nem. nem ellened szól kérdező nem azt mondom hogy tenned kellett volna valamit mert az ember ilyenkor le van fagyva a meglepettségtől de én biztos leállítom.
2013. márc. 31. 17:24
 16/22 anonim ***** válasza:
49%
Ilyennek gyerek... (Amúgy törvény szerint ennyi is tilos)
2013. márc. 31. 17:52
 17/22 anonim ***** válasza:
37%
hisztizni hisztizik az 1 éves is,de a hiszti ellen amúgy sem a fenékre,kézre csapás a megoldás pláne 1 évesen,mert ha a kezére csap mert a konnektorban nyúlkál 10szerre is az oké,de azért elfenekelni,hogy utána sírjon az ágyon hát szerintem túlzás,fenékre,kézre csapás kamaszként a pofon néha ha muszáj belefér,na de hisztiért 1 évesnek fenekelés nem
2013. márc. 31. 20:49
 18/22 anonim ***** válasza:
9%
szóval fenékre,kézre csapás kisgyerekként
2013. márc. 31. 20:49
 19/22 anonim ***** válasza:
Beszélned kéne vele, hogy próbálják meg a bölcsit. Nem minden anyukának való az otthonlét.
2013. ápr. 2. 12:53
 20/22 anonim ***** válasza:
68%

Jézusom...22 évesen orvosi mellet neveltem az első gyerekemet volt olyan,hogy 1 órát aludtam és kelnem kellet 5 kor utána menni be az egyetemre,volt,hogy már én bőgtem,ráadásul hasfájós volt de SOHA,SOHA nem ütöttem meg a gyerekemet...1 évesen szerinte mit ért ebből??? Egy gyámügyest azért ráküldenék!!!!

27/2 gyerekes anyuka (gyerek orvos)

2013. ápr. 3. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!