Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek? 2 éves kisfiam...

Mit tegyek? 2 éves kisfiam nem akar enni rendes főtt kaját?

Figyelt kérdés

alig van valami,amit elfogad..pl paradicsomos dolgok,meg húst hússal enne,de semmi köret.

és állandóan nassolna.....mindig pogácsát,joghurtot és pudingot akar enni!

Elrontottam valamit?

Nem kéri a zöldborsófőzeléket sem,pedig azt szerette eddig.

Tejfölös dolgokat se eszi.Túrós tésztát sem.

Tegnap kukoricás csirkehusis besameles szósz volt rizzsel,egy falatot se volt hajlamdó megenni,pedig már du 3 volt és csak 10-kor evett előtte reggel,tehát tuti éhes volt.

Mit csináljak?

Miért nem eszi meg ezeket a jó kajákat???

Nem tudok ezer félét főzni,csak azért,hogy hátha nagy nehezen majd az egyik kaja jó lesz neki!!!

2013. márc. 28. 13:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, elrontoddad, meg nem is.

A fiam is sok mindent nem eszik meg, de nekem sikerül túljárni az agyán. Csináld a kedvenceit egy kicsit másképp.

Ha megeszi a paradicsomosat, akkor csinálj azt, turmixolj bele répát. Vagy más zöldségeket.

A fiam meg pont a tejfölöseket eszi, a paradicsomosakat nem.

Adj neki amit szeret, csak kicsit másképp.

És amíg nem eszik mást ne adj nassolni valót, ne egy napig, hanem hetekig, amíg nem áll be egy normális rend.

Nassolni való gyümölcs legyen.

Pl. ma kelkáposzta főzeléket csináltam, tudtam, hogy nem fogja megenni, kivettem neki, a káposztát leturmixoltam, úgy tettem rá a krumplit. Imádta. :) Pedig a főtt káposzta állagától rosszul van. Az ízértől nem.

Van ilyen, okosabbnak kell lenni.

2013. márc. 28. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!