Kislányom csak éjszaka köhög, mit adjak neki?
15 hós. Kb 3 napja kezdődött, hogy amikor fekszik, rájön a köhögés. Száraz, erölködik. Nappal amikor fent van, játszik semmi baja, és más megfázásos tünete sincs.
1 hete kapta meg a 15 hónapos védőoltást, lehet attól?
Nem gondolom hogy sok összefüggés van a kettő között.
Nem száraz nálatok a levegő?Párologtatni szoktál?
Én magamból indulok ki..hogy ha száraz a levegő én is köhécselek éjszaka.
Én is a száraz levegőre gondolnék, és a párologtatás jó megoldás lehet.
Viszont lányomat nagyon megviselte a 15 hónapos oltás, pedig előtte-utána semmi baja nem volt az oltásoktól. A 15 hós után viszont 1-2 héttel elkezdett betegeskedni, és vagy 1 hónapig szenvedett mindenféle "jóval"...
Tehát azt sem zárom ki, hogy az oltás hatására kicsit gyengül az immunrendszere és minden nyavalyát elkap.
A Baby Luufot viszont nagyon ajánlom.
Illetve Sinupret cseppet szokott ajánlani a dokink, ha a lányom így köhög.
Párologtatok, tehát a levegő olyan amlyen eddig is volt. A doki mondta, hogy elképzelhető az oltás után 12 napig, láz, torokfájás, ilyenek. Arra nem emlékszem, hogy a köhögést mondta-e.
Sinupretet adtam neki, de az nem használt most (máskor igen), de az köptető. Lehet inkább valami köhögécs csillapító kellene.
De akkor majd megpróbálok beszélni a dokival.
Én is többet köhögök vízszintes helyzetben, mert a váladék nem tud lefolyni.
Ezért nehezek az éjszakák.
Nekem is 3-4 napja ezt csinálja a lányom, pedig én sem vátoztattam semmin..tehát ez lehet egy enyhébb virus is sztem...
Én hirtelen arra gondoltam, hogy a pehelypárna irritálhatja, így azt kicseréltem, meg adom neki 2 napja a homeopátiás Stodal szirupot, az enyhe hurutoldó, de főképp köhögéscsillapító hatású...ma éjjel csak 1x keltünk, nem tudom, hogy most akkor a párnától, vagy sziruptól javult-e a helyzet..:)
Én is vettem Stodal-t, kíváncsi vagyok milyen lesz az éjszakánk.
Remélem, hogy jobb, mert szegénykém tök fáradt, nincs kipihenve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!