2éves a kislányom, még nem alussza át az éjjelt, hamarosan érkezik a kistesó, mi lesz velünk így éjszaka?
Nálunk apa szóba sem jöhet, ő megy dolgozni másnap... Elrontásnak se gondolom az együttalvást, viszont az enyémek is ébredtek igen sokáig éjjel. Mi úgy oldottuk meg, hogy velük alszom egy szobában, a kisebb mellettem az ágyban, a nagyobb a saját ágyában aludt (mostanra mindkettő gond nélkül ott alszik és az éjszakát is átalusszák). Három éves elmúlt a lányom, mire átaludta az éjszakát, másfél éven át kettőhöz keltem - volna, ha nem mellettem alszik a kicsi. Így viszont az éjszakai szopikat megoldottuk önkiszolgáló módon, csak cicire cuppant és én meg aludtam tovább.
A tévhitek eloszlatása végett írom, hogy mindkét gyerekem problémamentesen, percek alatt elalszik este a saját ágyában és reggelig nincs velük semmi gond. Vagyis az együttalvás nem rontotta el őket, ellenben én nem ismerem a kialvatlanságot, még két ébredő baba mellett sem volt problémám soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!