Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol találok jó babazene vagy...

Horváth Stella kérdése:

Hol találok jó babazene vagy babatorna foglalkozást?

Figyelt kérdés
Az Őrs vezér tér és környéke érdekelne.

2013. márc. 27. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a kisfiammal Csiri-biri tornára járok - imádják a lurkók!!!

Majdnem minden településen van (szerintem külön kerületekben is)

Google-ban utána tudsz nézni.

2013. márc. 27. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Előző voltam. Íme a lista :)

2013. márc. 27. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:

szia,

az Örstől kell még talán 1-2 megállót menni, nincs messze, nem tudom milyen, de mindig látom, hogy mennek az anyukák tornázni, a Mini-Manó bababolt ahol van, ott..ha beütöd a google-ba, megtalálod, sztem az tuti jó lehet, ha ennyien járnak..:-))

2013. márc. 27. 21:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Megtaláltam mind a két helyet.
2013. márc. 28. 13:05
 5/5 K-H Réka válasza:
Szia! A Csesznek u 45-ben Életfa egészségházban hétfőnként 10-től és 11-től. Kisbogár Zenés baba-mama foglalkozás van. Gitár, furulya, sok zene, ének, fejlesztő ujj, kéz, karjátékok, lovagoltatók, ritmusfejlesztés angol és magyar mondókák, mutogatós dalok. Mozgásfejlesztés segédeszközökkel és nélkülük. :-D www.eletfaeh.atw.hu GYeretek nyugodtan 0-3 éves korig
2014. márc. 16. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!