2,5 eves jisfiunak jot tesz az ovoda? Megkapja a kellö foglalkozast, figyelmet? Sajnos meg alig beszel, nem nagyon önallo
Csak saját példánkat tudom írni, nekünk nagyon kedves aranyos igazi tyúkanyó típusú óvónénijeink voltak (vannak) az én fiam se volt még 3 éves mikor kezdte az ovit ugyanezért amit írsz menni kellett dolgozni, de bölcsi meg csak 40 ezer ft-ért lett volna így 3 hónappal 3 éves kora előtt bevették az oviba.
Önállósága hát nagyon kevés volt, beszélni kb. 40-50 szót tudott (későn kezdett beszélni nagyon). Egyetlen kitétel volt, hogy megbízhatóan szobatiszta legyen, ez mondjuk sikerült.
Nem tudott egyedül enni, akárhogy erőltettem, nem sikerült, inkább nem evett! Sok étel tekintetében válogatós volt, nem ivott pohárból, nem vetkőzött csak egy két ruhadarabot, öltözéstől pedig fényévekre voltunk..
És rajta kívül volt még jó 4-5 ilyen pici gyerek a csoportban. De nagyon odafigyeltek rájuk, semmi negatívat nem tudok mondani!! Szárnyakat kapott rengeteget fejlődött, itthon is folytattuk az önállóság serkentését.
Csomó ételt megevett amit itthon sose. Úgyhogy maximálisan elégedett voltam emiatt hogy nem kellett aggódnom, szorongnom a munkahelyen arra gondolva hogy vajon mi lehet vele. Anyja helyett anyja volt az óvónő.:)
ha meg alig beszel, akkor jobb lesz neki mint veled otthon
talan meg tanulni is fog vmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!