Akinek a kisgyerekénél volt már hörgőgyulladás/hörgőszűkület annal mennyi idő után múlt el? Mit kaptatok rá?
Figyelt kérdés
köszönöm!!2013. márc. 27. 11:12
1/8 anonim válasza:
Spiropent, ventolin, esetleg a szteroidos Rectodelt kúp durva esetben.
2/8 A kérdező kommentje:
hű nagyon köszi hogy írtál !
és hány nap altt múlt el ?
levegővételnél lehetett hallani Nála is olyan sípoló, vagy szörcsögő nem is tudom milyen fura hangot ???
mi is ventolint, spiropent meg prospant kaptunk.....
2013. márc. 27. 11:42
3/8 A kérdező kommentje:
nálunk lassan egy hete nem múlik, javúl a dolog, de eddig csak a prospant kapta, tegnap óta adom a többit is neki...remélem ezek már seítenek!!
2013. márc. 27. 11:46
4/8 anonim válasza:
Kislányomnak volt pár hete, kezdődő tüdőgyulladással párosulva.
Kapott antibiotikumot, Spiropentet és még 1 hörgőtágítót, teofilines gyógyszert, Ventolint, illetve Dexát és Berodualt inhalálni.
5/8 anonim válasza:
Első vagyok. Nálunk sajnos ez mindíg elhúzódó legalább három hétig mert asztmás. Nem tudom egy nem asztmás gyerkőcnél meddig tart, de remélem kevesebb ideig mert idegőrlő. Jobbulást kívánok!
6/8 anonim válasza:
Kislányomnak már többször is volt, Ventolint kapott szükség esetére, meg antibiotikumot. Azóta már voltunk töbször is kórházban vele, állandóra kell neki gyógyszert szedni, Flixotydot. Remélem nálatok múlandó a dolog.Amúgy hetek alatt múlik el. Nálunk nem volt szörcsögős hang, láttuk a nyakán meg a pocakján, hogy a mellékizmait is haszálja légzéskor.
7/8 anonim válasza:
4-es vagyok
Nálunk is asztmása kislány, és majdnem 3 hét telt el ,mire a doktornő azt mondta, hogy kitisztult a tüdeje.
Az Ő állandó gyógyszere is a Flixotide.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !!
Holnap lehet a kórházba is elviszem megmutatni mert az a fura szörcsögő/sípoló hang nem tetszik amit légzéskor ad!!
köszi még egyszer és mindenkinek jó egészsgéget!!!!
2013. márc. 27. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!