Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajándékötlet egy 3 éves...

Ajándékötlet egy 3 éves kisfiúnak, aki csak az elektronikus játékokat szereti?

Figyelt kérdés
Csak a telefon a távirányító fényképező stb. érdekli.
2013. márc. 26. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
akkus fúrógép
2013. márc. 26. 09:03
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

első- síírok:)))

Ha nem akarod, hogy végérvényesen elveszítse a kreativitását 8-10 éves korára: olyan ajándékot adsz neki, amivel valamit alkotni tud. Kréta (méhviasztéglácska a legjobb ebben a korban,jó a fogása és szépek a színei) vázlatfüzet(nagy) építőjátékok (fakocka) Nagyra értékelné a három éves a nagy papír+vastag ecset+festék kombinációt is, csak nem kapott.

Nyárra talicska+jó homokozó játékok

itt jókat lehet kapni,(a méhviasztéglát is itt lehet) Bp.Király u, Katica bolt:

[link]

2013. márc. 26. 09:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért írtam,hogy elektronikus mert csak olyan válaszokat várok.Rengeteg készségfejlesztő játéka van.Nem kioktatást kértem csak ötletet.Hiába van elé rakva bármi ideig óráig elvan bármivel.Van viszont neki egy Kiddizoom fényképező gépe és ezzel nagyon sokáig eltud játszani,ügyesen fotóz vele.Olyat akarok neki venni aminek tényleg örülne.
2013. márc. 26. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Első, jót nevettem :)

Kérdező, nem tudom mit vársz. Az emberek többsége a 3 éves gyerekének nem elektronikus cuccokat vesz. Ha ehhez van szoktatva, ezt látja, akkor tényleg csak ezzel fog foglalkozni. És tényleg elveszti minden kreativitását (de hát, a mai mesék által nevelt gyerekeknél ez nem számít kirívó esetnek).

Szerintem nem a válaszolót kéne lecseszni, hanem magadba tekinteni. Nem normális, hogy semmi más nem köti le.

2013. márc. 26. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:
88%

Hát én is a hagyományos játékot részesiteném elönyben,hisz szerinted mit kezd majd magával az oviban ahol építőkockáznak,rajzolnak??az a fényképezőgép hány éves kortól van amugy?nem hiszem h 3 éves kor alatt.

Vegyél neki laptopot táblagépet hogy a kérdésedre válaszoljak,max még jobban beszippantja majd a modern világ,és tényleg nem fogja tudni az oviban mit kezdjen egy fa vonattal....és akkor most lehet lepontozni..

2013. márc. 26. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!