Ajándékötlet egy 3 éves kisfiúnak, aki csak az elektronikus játékokat szereti?
első- síírok:)))
Ha nem akarod, hogy végérvényesen elveszítse a kreativitását 8-10 éves korára: olyan ajándékot adsz neki, amivel valamit alkotni tud. Kréta (méhviasztéglácska a legjobb ebben a korban,jó a fogása és szépek a színei) vázlatfüzet(nagy) építőjátékok (fakocka) Nagyra értékelné a három éves a nagy papír+vastag ecset+festék kombinációt is, csak nem kapott.
Nyárra talicska+jó homokozó játékok
itt jókat lehet kapni,(a méhviasztéglát is itt lehet) Bp.Király u, Katica bolt:
Első, jót nevettem :)
Kérdező, nem tudom mit vársz. Az emberek többsége a 3 éves gyerekének nem elektronikus cuccokat vesz. Ha ehhez van szoktatva, ezt látja, akkor tényleg csak ezzel fog foglalkozni. És tényleg elveszti minden kreativitását (de hát, a mai mesék által nevelt gyerekeknél ez nem számít kirívó esetnek).
Szerintem nem a válaszolót kéne lecseszni, hanem magadba tekinteni. Nem normális, hogy semmi más nem köti le.
Hát én is a hagyományos játékot részesiteném elönyben,hisz szerinted mit kezd majd magával az oviban ahol építőkockáznak,rajzolnak??az a fényképezőgép hány éves kortól van amugy?nem hiszem h 3 éves kor alatt.
Vegyél neki laptopot táblagépet hogy a kérdésedre válaszoljak,max még jobban beszippantja majd a modern világ,és tényleg nem fogja tudni az oviban mit kezdjen egy fa vonattal....és akkor most lehet lepontozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!