Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisiskolások anyukái! Milyen...

Kisiskolások anyukái! Milyen táskátok van?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez az iskolatáska szett megfelelő lehet egy elsősnek?

[link]

Ha van tapasztalat hasonló táskákkal kapcs.ban leírnátok?

Vagy ki milyet vásárol az első év(ek)re?

Köszönöm!

2013. márc. 25. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem a lányaim még kicsik, de unokaöcsémnek és unokahugomnak is én vettem az iskola táskát. (épp az utobbit a hétvégén)

Èn nem vennék semmi képpen sem ilyen disney meg hasonló mintákat. Gondolj bele, hogy egy normál iskolatáskát 4 évig fog hordani a gyermek. Ezt a 4 évet mind minöségben mind kinézetben ki kell bírnia. Amit választottál sem egy túl olcsó táska, gondolom nem akarsz 2 év múlva újat venni neki.

Mi pont erröl az oldalról rendeltük meg most a táskát.

Èn amit nézegettem a Sammies, Scout, és Step by Step táskák. Habár ezek a felsökategóriás táskák, de megéri megvenni öket. Unokaöcsém most 3-as és szuper állapotu (pedig neki ez nagy dolog) a táskája még mindig, neki Sammies táskát vettünk . az unokahugomnak meg setp by step-t.

Amire figyelni kell még a táska szélessége és agyerek szélessége. Amit választottál az csak egy normál avgy testesebb gyereknek jó. Egy vékony gyereknek telejsen kiáll oldalt, és el is húzhatja oldalra.

2013. márc. 25. 14:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen válaszodat!

Ami a mintát illeti is sokat segítettél, tényleg nem is gondoltam erre...

De amúgy ezek a fajták, típusok ezek szerint jók a gyerekeknek?

Köszönöm még egyszer!

2013. márc. 25. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!