NAgy probléma, ha 3 éves fiam nem szeret rajzolni?
Figyelt kérdés
Csak firkál,meg csigavonalat,egyenes vonalat rajzol.Színezni sem szeret.2013. márc. 24. 20:24
1/8 anonim válasza:
az én fiam detto..úgyhogy bocs az offért de ez engem is érdekel!
2/8 anonim válasza:
Nem. Nem minden gyerek szeret rajzolni.
3/8 anonim válasza:
3 évesen még nem is annyira tudnak mást, csak firkálni, meg össze-vissza vonalakat húzni.
4/8 A kérdező kommentje:
csak tegnap elcsodálkoztam,hogy a bölcsis társa olyan szép arcot rajzolt a nyuszinak.rendesen szeme szája.
2013. márc. 24. 20:53
5/8 anonim válasza:
az nagyon ritka akkor. ebben a korban még ez a jellemző:
6/8 anonim válasza:
Szia!
Csak bejelölöm a kérdést, hogy megtaláljam:) Holnap írok erről bővebben. Nálunk ugyanez volt a gond.
7/8 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, mire utalhat!
Én úgy gondolom, nem minden gyereket érdekel minden!
Bár a lányom is 3 éves, viszont ő szeret rajzolni, firkálgatni, színezni. Ember fejeket és napocskát tud rajzolni, de mindig mondja mit rajzol, bár azért nem mindig kivehető. De eléggé ügyes. Színezni pedig vonaltól vonalig színez már.
8/8 anonim válasza:
Az én 3 évesem se szeret rajzolni,bár a bölcsibe ha festenek,rajzolnak ott szívesen teszi.Állítólag az nagyon jó,ha a rajzát megnevezi,h mi is az,akármilyen irka-firka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!