Csodatanya gyerek újságot megrendelte valaki?
Figyelt kérdés
Én még február 19-én megrendeltem és azt írták, ha megjelenik a 3. szám postázzák azonnal, ez most 19-én meg is jelent. Kíváncsi vagyok, aki megrendelte , kapott már csomagot?
Illetve aki megvette, mennyire "gagyik" az állatok?
2013. márc. 23. 18:55
11/11 A kérdező kommentje:
Ma megkaptuk. Az alaprajz tuti el fog szakadni, de végül is ennél nem számítottam jobbra. Az állatok nem annyira gagyik mint gondoltam, láttam már sokkal gagyibbakat játékboltban több ezer forintért. A ház falon pozitívan csalódtam, azt hittem törékeny és majd az ajtó is biztos letörik, de elég stabilnak tűnik.
A könyvek aranyosak, szintén az a véleményem, hogy vannak sokkal gagyibbak sokkal többért!!
3 éves lányomnak szerintem tökéletes, imádja az állatokat, egyenlőre tovább rendeljük.
2013. márc. 25. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!