Ez milyen betegség lehet és meddig tart meg?
Figyelt kérdés
Az első nap csúnya kohogessel és vizes orrfolyassal kezdődött, láz nélkül. Ez tartott 3 napig aztán jött a láz is. Torokfajas, garatgyulldas is van, tagnap óta kap antibiotikumot, ma mar hányt is kétszer. Meg mindig csúnyán kohog, de az orra mar nem folyik annyira. Ez milyen betegség lehet és mikor várható egy kis jobbulas? Nem vagyok jártas a betegségekben, mert eddig csak enyhe megfazasa volt semmi más. 4 éves.2013. márc. 23. 10:10
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és kedden kezdődött.
2013. márc. 23. 10:11
2/4 anonim válasza:
Az én kislányaim 1 hétig voltak betegek. Ebből 2 nap volt lázuk, nem hánytak, csak az orruk folyt és csúnyán köhögtek. Hivatalosan vírusos torokgyulladásuk volt. Antibiotikumot nem kaptak csak köptetőt és rengeteg C-vitamint (Cebion)
3/4 anonim válasza:
Nekünk is hasonló volt a betegség. Sajnos 1 éjszakát a kórházban is töltöttünk, és kiderült a vérvételből, hogy vírusos fertőzése volt, amire az antibiotikum hatástalan. :/ Cataflam cseppeket kapott, és C-vitamint. Egyszer hányt a fiam, mielőtt elvittem az ügyeletre, akkor 37,4 volt a hőja, mire odaértünk, 39,4 lett. Kapott szurit, majd infúziót. Nem volt kellemes. :( De túl vagyunk rajta.
Lehet azért hányja ki, mert vírusos fertőzése van, ezért kilöki a szervezete az antibiotikumot. Vidd orvoshoz mielőbb, akár ügyeletre, ha nem javul és nem csillapodik a láza sem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Most úgy néz ki javult lényegesen az állapota, nem akarom elkiabalni, reggel ota nem kellett lazcsillapito sem, reméljük nem esik vissza.
2013. márc. 23. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!