Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor esett ki gyermeketeknek...

Mikor esett ki gyermeketeknek az első foga?

Figyelt kérdés
...és mikor nőtt ki az új helyette?

2013. márc. 22. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
egy ismerősöm kislányának viszonylag korán, 5évesen.Nem tudom mikor jött ki helyette az új.
2013. márc. 25. 09:31
 2/7 anonim ***** válasza:
A lányom nem volt egészen 5 éves.Most 7 lesz és már 8 új foga van.
2013. ápr. 4. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Volt olyan foga ami viszonylag hamar(2-3 hét),de volt h megijesztett h egyáltalán lesz e új foga,annyit váratott-nem is tudom mennyit,rengeteget,vagy másfél-2 hónapot. Elég sokáig kis csorbacsík volt.Szerencsére már látványos fogváltás nem lesz,az oldalsók/hátsók vannak még.
2013. ápr. 4. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Múlt hét hétfőn. 5,5 éves, már a kiesés előtt látszott a maradandó foga teteje, a tejfognál beljebb. Remélem,jó helyre fog nőni neki.
2013. ápr. 4. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:
6 éves szülinapja elött 2 hónappal
2013. ápr. 4. 23:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még nincs 5 éves a kisfiam, és másfél hét alatt kipotyogott a két alsó metszőfoga. Még nem látok a helyén semmit. Nem gondoltam, hogy ilyen hamar is kieshet, kicsit későbbre toltam ezt az időt.

Ő nagyon örül, mert középsőben senkinek sem potyogott még ki, így ő olyan, mint a nagycsoportosok, igazi nagyfiú. :-)

Csak én aggódtam egy kicsit, de látom nemcsak 6-7 évesen lehet ez.

Egyébként gyönyörű, hibátlan fogsora volt, és most kicsit hiányzik nekem ez. :-(

Persze tudom, hogy ez természetes, és hülye dolog, ráadásul nem vagyok az a tutujgatós típus, de most elkeseredtem, hogy tényleg rohamtempóban nő, mindjárt iskolás, aztán meg majd kirepül a csalási fészekből...

Ne nézzetek hülyének,csak most elkapott egy szentimentális roham...

2013. ápr. 5. 07:05
 7/7 anonim ***** válasza:

megértelek, tényleg gyorsan megy az idő.

az én lányomnak alul hiányzik 2 foga, elég viccesen néz ki, mehetne a mounika show-ba

2013. ápr. 5. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!