Anyukák, megosztanátok a tapasztalatokat?
Figyelt kérdés
Ovis lesz a kisfiam, és nálunk vegyes csoportok vannak! Van egy csoport, ahova jár a 1,5 évvel idősebb unokatesó! Nem tudom eldönteni, hogy jó-e, ha egy csoportba kerülnek, vagy inkább ne! Imádják egymást, de azt mondják, van hátránya is, ha ugyanabba a csoportba iratom be! Van köztetek olyan, akinek egy csoportba járnak a tesók, vagy unokatesók?2013. márc. 22. 18:56
1/1 anonim válasza:
unokatesóról van szó, szerintem jó, ha egy csoportba járnak. Végülis nem egész nap vannak együtt, csak oviban.
Nálunk a tesók külön járnak, mert itthon is egész nap egymást nyüstölik, azért gondoltam, hogy legalább oviban legyenek külön.
Unokatesónál más a helyzet, ha jó az óvó néni, én nem nézném, hogy az unokatesó oda jár, úgysem fognak mindig együtt játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!