Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2éves kisfiam van az utobbi...

2éves kisfiam van az utobbi idoben vagy 3x is felsirt ejszaka miert lehet ez?

Figyelt kérdés
Eloszor picit sirdogal aztan egyre hangosabbanes mint aki se nem hall se nem lat csak sir nem tudok mit tenni vele olyankor ebren van de meg is becsukja a szemet es csak sir es sir hiaba beszelunk hozza vigasztaljuk stb csak sirdogal kb 20percen keresztul aztan nagy nehezen lenyugszik vagy igy vagy ugy.rosszat almodik vagy meg is miert lehet?van hogy meg a szajat is eltakarja mar nagyon aggaszt
2013. márc. 22. 00:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Amikor én kicsi voltam, anyu úgy emlékszik 2-3 éves korom körül. Volt 1 hónap mikor minden éjszaka vigasztalhatatlanul felsírtam. Olyan volt mint ha aludnék, de még is nagyon sírtam. Semmi nem volt ami indokolta volna ezt, azóta sem tudjuk mitől volt. Végül egyre kevesebb éjszakán sírtam fel. Szokott ilyen lenni kisgyermekeknél, sok minden okozhatja, házi orvos, gyermek neurológus, gyermek pszichológus tud esetleg segíteni. De lehet soha nem derül fény az okára. (válás, bölcsi kezdés, nagyszülőknél hagyás nem történt?, esetleg a széltől fél?, nem kopog a redőny a szobájában?)
2013. márc. 22. 08:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Fiam 2 éves - ő is szokott ilyet (bár kb. "csak" 5-6 percig).

Nála 3 oka van:

- rosszat álmodik

- pár napon belül beteg lesz

- bölcsikezdés (mint nagy lelki trauma)

2013. márc. 22. 14:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Nincs ehez hasonlo dolog a szobaja nyitott a mienkkel napkozbe meg velem van egesz nap.azota nem fordult elo ejszaka hanem 1x delutani alvasnal Beni kutyank csaholni kezdett mert valaki kopogott es ra nem sokara belekezdett a fiam a sirasba annyi valtozassal hogy csak az olombe volt hajlando maradni kb 15perc utan mintha semmi nem tortent volna helyrepattant
2013. márc. 23. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!