Beteg kisgyermekedet mivel szórakoztatod, amikor már kifelé megy a betegségből, de még nem mehet ki?
attól függ mennyi idős..
fiú e vagy lány...
rajzolás, gyurma, kirakó, mesenézés, gyerekdalok nézés, zenehallgatás, diavetítés,közös mesekönyvnézegetés, olvasás,
annyi minden van,
de ha nem lázas, vidd ki kicsit
Ha nem lázas vagy nem olyan betegsége van amivel az orvos megtiltotta a kintlétet akkor kiviszem hiszen a rendszeres levegőzés gyorsítja a gyógyulási folyamatot.
Egyébként rajzolunk, mesét vagy mondókákat olvasunk, mese dvd-t néz, labdázunk, építő kockázik vagy a bébi taxival rója a köröket a lakásban stb...
erre én is kíváncsi vagyok...
Múlt héten már alig tudtam mit kezdeni a majd 3 éves fiammal!Már minden játékon végigmentünk..Ki azért nem akartam vinni mert bár lázas már nem volt de ő fülgyulladással volt itthon és hát a múlt héten elég szales idők voltak féltem,hogy az érzékeny füle nehogy huzatot kapjon megint!
szales=szeles
Szóval OFF de én is várom az ötleteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!