Nálatok mit hoz majd a nyuszi? Csak jelképes csokifigurákat, vagy nagyobb ajándékot is?
Nálunk úgy szokott lenni (4.5 és 3 évesek), hogy kidíszítjük a lakást és ha van már zsenge fű, akkor szedünk és kibélelünk kis kosárkát a nyuszinak,(vagy rafiával stb)és a nyuszi reggelre ebbe hoz némi csokit, általában egy db minőségi nyuszit és 1-2 db kindertojást, plusz mivel szeretik az aszalt gyümiket nagyon, ezért egy-két féle ilyet is. Délután elmegyünk meglátogatni a mamáékat és ott van keresgélős-móka, icipici csokitojásokat, kis matricákat vagy néhány apró kis bizgentyűt tudnak összeszedni a kertből. Semmi extra nagy ajándék nem szokott lenni, bár tavaly kaptak 1-1 szép mesekönyvet is, ám idén szűkösebb a keret - dehát úgysem ez a lényeg, hanem a "körítés", élvezik minden percét a készülődésnek, tojásfestés, sütisütés, locsolóvárás stb. :)
Nagyon fura - pont a minap gondoltam bele -, hogy kicsiként szerettem a húsvétot, aztán maikor a varázs elmúlt utáltam az egészet, mert borzasztó visszásnak éreztem hogy apáméknak-rokonoknak csak az ivászatról meg a habzsidőzsiről szól... fiatal felnőttként nem foglalkoztam az egésszel, de most, hogy kicsi gyerekeim vannak, megint szeretem a húsvétot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!