Katerina106 kérdése:
Kisfius anyukak, elofordult nalatok is a fittymaszukulet a kicsinel?
Figyelt kérdés
Hogyan eltetek at? sebesz is beavatkozott? kerlek benneteket segitsetek a valaszaitokkal,barmi ami ezzel kapcsolatosan felmerult nalatok,koszonom!2013. márc. 18. 13:55
1/2 anonim válasza:
Volt nalunk is ilyen,a kisfiamnal 3 evesen elvittuk az orvoshoz es sebesz vegezte neki felrantottak es valami eszkozzel nem tudom felszakitotta,na ott volt orditas meg meg utana 3 napig minden egyes pisilesnel. afurdovizbe kamillat foztem azzal mostuk meg,napkozben is vizet kellett engedni a kadba mert csak ugy volt hajlando pisilni a vizben mert az nem csipte neki,de keszulj fel vagy 3-4 nap ami nagyon kemeny lesz de akkor is fel kell huzni ha sir mert vissza tapad konnyen es megint dokihoz kell menni vele!szoval inkabb neked sirjon mint a dokinak!azota a kisfiam maganak felhuzza minden este furdesnel,muszaly!
2/2 A kérdező kommentje:
Jujj, ne is mondd! ugy sajnalom, az en fiam csak masfel eves .Elvittuk orvoshoz, mert egyik percrol a masikra bevorosodott es megduzzadt(estetol reggelig)Pisileskor mindig odanyult es sirt.A doki megnezte,azt hittem a szivem megszakad... visszahuzta..berepedezett,de azota nem sir ha pisil. Most helyi kezelest kap,mert gyulladt,de nem usszuk meg a sziket sem azt mondtak :( Meg nem is tud beszelni,el sem tudja majd mondani h kell pisilni, nah de csak kibirjuk valahogy... Koszi a valaszt!
2013. márc. 19. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!