Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vannak még olyan szülők, akik...

Vannak még olyan szülők, akik nem zárkóznak be és társasági életet is élnek esténként?

Figyelt kérdés

Kicsit kivagyok a barátainktól: nekünk lett babánk, aki már 1 éves, sokuknak még nincs, illetve van, ahol úton van. De hónapokig nem találkozunk úgy, mint régen, és nem miattunk. mi szinte mindne héten hívjuk őket, de ha holnap munka van, vagy házimunka van, inkább azt választják, illetve már arra koncentrálnak. 1-2 óra lazítás is tök jó lenne, és mi a lelkünket kitesszük, hogy ezeket megszervezzük, de ha nem tennénk és lennénk aktívak, még ennyi összejövetel sem lenne.

nem nagy dolgokról van amúgy szó, egy filmnézés, közös főzés, borozgatás, társas, stb. miért jó belesüllyedni a hétköznapokba? :(

2013. márc. 17. 16:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

5 ös vagyok értem akkor nem tudom talán nem olyan fontos nekik a barátság...amire akarnák, arra lenne idejük gyerek nélkül főleg.

Azért nem kellett volna lepontozni de mindegy...

2013. márc. 18. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!