3 és fél éves lányom reggel óta nagyon fájlalja a jobb fülét. Mit adhatok neki?
Panadol fájdalom csillapításra jó.
Hideget semmiképpen ne!
Meleg sót adj neki, tedd bele zacsiba a sót, majd egy zokniba csomagold be, melegítsd fel forróra, a zokni megvédi,hogy ne égesse. Azzal melengetheti csillapítja a fájdalmat és gyulladást. Ha van kövirózsa annak a levét lehet csepegtetni. Volt mostanában kötőhártyás? Ha van Ciloxan csepp akkor azt 3x2 cseppet kell cseppenteni. Ha nem tudtok aludni holnap gégészeti ügyeleten mutasd feltétlen meg, hosszú a hétvége.
A megfázás ráhúzódott a fülére. Innentől vigyázzatok nagyon tanulja meg jól kifújni az orrát, mert máskor is előfordulhat. Amíg fáj a füle ne érje víz, ne mosson hajat.
nekem kiskoromban rengeteg gond volt a fülemmel, de szerencsésen kinőttem...
Anya mindig Svédkeserűs vattát tett a fülembe és arra még egy szárazat, hogy ne essen ki.
Az nagyon nagyon jót tesz!
így néz ki, patikában kapható, és mi mindenre használjuk, ami fáj
gyomor gondra, fogfájásra, fülre, meg ha be kell kötni valamit, ami fáj (csukló, boka, stb.)
Én kövirózsa cseppet csepegtettem a hasonló korú lányom fülébe, mikor megfázás kapcsán ilyen gond volt, nekünk elmúlt tőle. De ha látja orvos, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!