Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodába jelentkezés kérdés?

Óvodába jelentkezés kérdés?

Figyelt kérdés
2 éves elmúlt a gyerekem. Még nem bölcsis, mert meg tudjuk oldani, hogy délelőtt én vagyok vele, d. u. a férjem- mert részmunkaidőben már dolgozom. Nem tudom, mikor kell óvodába jelentkezni. Tavasszal? Jövő februárban tölti a 3 évet, akkortól szeretném, ha oviba járna. Még az neheziti a dolgokat, hogy 12. ker. Ben lakunk, de az 5. -be vagyunk bejelentve.12. -be szeretnénk oviba járatni- van esélyünk, hogy oda bekerüljön? Mi az 1. lépés? Óvódákat felkutatni és érdeklődni?
2013. márc. 15. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak jövö szeptembertöl járhatna oviba ,hacsak nem találtok olyan ovit akit év közben is vesz föl gyerekeket,mert akor járhat februártol,amugy át kell jelentkeznetek a mostani helyetekre a 12 kerbe akor oda járhat.
2013. márc. 15. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak a december 31-ig 3. életévüket betöltött gyerekeket kötelesek felvenni. Így Neked majd egy év múlva kell beiratni. Nagyon kevés sajnos az olyan ovi, ahol lehet év közben kezdeni. Bölcsin nem gondolkoztatok?
2013. márc. 15. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Érdeklődj a helyi oviknál, hogy beveszik-e a gyereket februártól. A mi ovinkban folyamatosan jöttek új gyerekek, ahogy betöltötték a 3. évet, pl most februártól is jött egy. Ez az ovi nem a 12. ker-ben van, de érdeklődj hátha van ilyen nálatok.

Az is számít hol dolgozol, mert ha a 12.-ben akkor is felvehetik, illetve ha van hely, akkor felvehetik akkor is ha máshova vagy bejelentkezve. Mi sem az illetékes oviba járunk, mert volt hely.

2013. márc. 15. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb bölcsiben írasd, és egy év múlva mehet oviba.

Kislányom pont így van, most volt hónap elején 3 éves, még bölcsis, áprilisban íratom oviba, hogy szeptemberben elkezdhesse. Akkor 3,5 éves lesz már.

2013. márc. 15. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!