Óvodába jelentkezés kérdés?
Figyelt kérdés
2 éves elmúlt a gyerekem. Még nem bölcsis, mert meg tudjuk oldani, hogy délelőtt én vagyok vele, d. u. a férjem- mert részmunkaidőben már dolgozom. Nem tudom, mikor kell óvodába jelentkezni. Tavasszal? Jövő februárban tölti a 3 évet, akkortól szeretném, ha oviba járna. Még az neheziti a dolgokat, hogy 12. ker. Ben lakunk, de az 5. -be vagyunk bejelentve.12. -be szeretnénk oviba járatni- van esélyünk, hogy oda bekerüljön? Mi az 1. lépés? Óvódákat felkutatni és érdeklődni?2013. márc. 15. 14:00
1/4 anonim válasza:
Csak jövö szeptembertöl járhatna oviba ,hacsak nem találtok olyan ovit akit év közben is vesz föl gyerekeket,mert akor járhat februártol,amugy át kell jelentkeznetek a mostani helyetekre a 12 kerbe akor oda járhat.
2/4 anonim válasza:
Csak a december 31-ig 3. életévüket betöltött gyerekeket kötelesek felvenni. Így Neked majd egy év múlva kell beiratni. Nagyon kevés sajnos az olyan ovi, ahol lehet év közben kezdeni. Bölcsin nem gondolkoztatok?
3/4 anonim válasza:
Érdeklődj a helyi oviknál, hogy beveszik-e a gyereket februártól. A mi ovinkban folyamatosan jöttek új gyerekek, ahogy betöltötték a 3. évet, pl most februártól is jött egy. Ez az ovi nem a 12. ker-ben van, de érdeklődj hátha van ilyen nálatok.
Az is számít hol dolgozol, mert ha a 12.-ben akkor is felvehetik, illetve ha van hely, akkor felvehetik akkor is ha máshova vagy bejelentkezve. Mi sem az illetékes oviba járunk, mert volt hely.
4/4 anonim válasza:
Szerintem előbb bölcsiben írasd, és egy év múlva mehet oviba.
Kislányom pont így van, most volt hónap elején 3 éves, még bölcsis, áprilisban íratom oviba, hogy szeptemberben elkezdhesse. Akkor 3,5 éves lesz már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!