Rábíznád a 2 éves gyermeked a szomszédasszonyodra, ha tudnád, hogy naponta bedob egy-két konyakot, de nem részegedik le?
Kedves 13-as: Azért mert te ráhagytad a jóformán ismeretlen szomszédra és nem lett baja a gyereknek, nem jelenti azt, hogy akkor már mindenkire rá lehet hagyni.... Ugye remélem azért érted amit mondani akarok....
Én is javaslom, hogy várj még szeptemberig, addig jobban megismered. Én nem azért nem hagynám, mert konyakozgat (bár az sem szimpi), hanem azért mert egyszerűen nem ismerem. Nyilván nem kell erős következtetést levonni, de ha belegondolsz hány olyan bűnöző van, akiről azt mondjuk "simán elsétáltam volna mellette az utcán úgy, hogy nem tartok tőle". Szóval szerintem alap, hogy meg kell ismerni előbb, aztán utána merni ráhagyni, ha nincs más.
a bölcsi kezdésig még sok idő van, ez igaz. De ha egyébként minden oké vele, akkor is az ital még mindig ott van. Emellett dohányzik. Nekem apukám alkoholbeteg volt, és tüdőrákban halt meg tavaly.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem ég el néha 1 szál cigi (kb hetente 1x) a kezemben, de nem akkor, amikor ott a gyerek. Ez nem tudnám ellenőrizni a nőnél. Inni egyáltalán nem iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!