3 éves lányomnak játék konyhát szeretnék venni, melyik típust ajánljátok?
Mi ilyet vettünk:
Karácsonyra vettük a kislányomnak, akkor volt 2,5 éves. 85 cm volt akkor, de elég magas a pultja, mert 110 cm kislány is tudott vele játszani.
A Tefalt ajánlom én is. Nem tudom mennyit akartok rászánni, de van egy kicsivel egyszerűbb és olcsóbb fajtája, mint amit az 1. válaszoló belinkelt.
Az Auchanban láttam 10000.-Ft.
mi ilyet kaptunk használtan testvéreméktöl. szuper minöség, és attól hogy kicsi csak jó. Nagyon stabil, és lányom naponta 2x tuti föz rajta valamit. Kishelyen a nappaliban elfér, de teljes funkciója van.
Szerintem a lényeg, hogy neked tetszen és árban megfelelö legyen és stabil, vagy is ne essen szét elsöre.
A gyereknek teljesen mindegy.
Utolsó vagyok,
nem szabad hogy sokmindent csinákjon. Egy játéknak az is feladata, hogy a gyerek fantáziáját meg mozgassa és pont ezért nem kell hogy tudjon vizet adni avgy meleg legyen. Ezeket ö mind oda képzeli és eljátsza. egy gyerek képes egy széken 2 edénnyel egy egész ünnepi vacsorát lefözni, ha ahgyjuk, hogy a képzelete beinduljon.
A mi kiskonyhánkon cska oda rajzolt gondombok vannak, de simán föz vele, söt a kistesójának mindig mondja, hogy vigyázzon mert forro. Ès mikor mondom, hogy mosogasson el, akkor oda megy a csaprészhez fogja a konyharuhát és elmosogat vele.
Anagyszüleinél meg a virágállványt nevezte ki konyhának oda hordja a mami eényeit és kanalait és finom dolgokat föz nekünk, pedig gombok sincsenek rajat. ezeket mind egyedül találja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!