Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2-2,5 éves gyereknek vennétek...

2-2,5 éves gyereknek vennétek Adidas vagy Nike sportcipőt? A védőnőm szerint nem szabad. Meg a gyógytornász szerint se.

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 07:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Csodálkozom, hogy a gyógytornász a Siestát javasolta, mert a mostani álláspont az, hogy káros a harántemelő. Mondom ezt úgy, hogy az én fiam legtöbb cipője, szandálja Siesta volt.

A kérdésre válaszolva. Ekkora gyereknek már vennék, a kisfiam legjobb cipői a tépőzáras Adidas sportcipői voltak. A talpuk meg tökéletesen hajlik, egyáltalán nem merev.

A kislányom 19 hónapos, tavaszra Nike sportcipője lesz.

Első cipőnek nem vennék, de egy stabilan járó gyereknek már igen.

2013. márc. 10. 09:19
 12/19 anonim ***** válasza:
3. vagyok most nem tudom épp mennyibe kerül de eszembe jutott még hogy nekünk puma sportcipije volt még a fiamnak és az kifejezetten hajlékony talpú volt, esetleg megnézheted azt is.
2013. márc. 10. 09:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak van Nike és Adidas is,de csak játszani adom rá,mert örökölte nagybátyjától aki szinte nem is hordta őket,elmenősre D.D Stepet veszek neki,meg volt Siestája.
2013. márc. 10. 11:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Amúgy bölcsibe kellene udvari cipőnek. Azért jó, mert be lehet dobni a mosógépbe. De majd telefonálok holnap, utána nézek, mit lehet.
2013. márc. 10. 11:44
 15/19 anonim ***** válasza:

mi járunk ortopédiára mert gondok voltak a lábacskájával, szerencsére 3 éves korára rendbe jött.

nekünk sem ajánlották a nike, adidas és társai cipőket, mikor kicsi volt azért mert nem tartják ezek a bokáját, aztán azért mert túl széles és merev, nem igazodik a lábra és nehéz benne járni, nem tudom mikorra törne be mert ugye nem vettünk.

nekünk kifejezetten harántemelő mentes cipő kellett így nehéz volt, mert minden drága cipőben van, így kértem az ortopéd orvost, hogy legalább egy márkát mondjon, ha 15.000.-os cipő a jó neki akkor azt megveszem, de segítsen már. legnagyobb meglepetésemre a Deichmannos Bobbie Shoes cipőket ajánlotta.

most már 2,5 éve csak ezek a cipői vannak a fiamnak, helyre jött a lába így nem gondolom, hogy baj lenne velük.

valóban egyébként 1-2 hónap után leszakad a lábáról ahogy te is írtad, de egyrészt mindig idényen kívül veszem, olyan 1500-2000Ft-ért így belefér, hogy 2db-ot vegyek minden cipőből Ű(mármint szandál, sportcipő és bakancs).

de pl. ősszel egy drágább Bobbie cipőt kapott, 4000Ft-volt, télen az volt az ovis váltócipője és most, hogy jó az idő megint az a kinti cipője, tehát fél éve napi szinten használja és hibátlan állapotban van. igaz, ez az első cipő ami bírja ebből a márkából :)

2013. márc. 10. 12:06
 16/19 anonim ***** válasza:
én adidast vettem tavaly is és most is. nagyon puha anyag és a talpa is nagyon puha. soha nem vennék neki merev cipőt, de ezt megláttam és azonnal megvettem. puhább az elefanten cipőjénél is.
2013. márc. 10. 12:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem mindig márkás cipőim voltak(régen).

Mit mondott a gyógytornász,miért nem szabad?

2013. márc. 11. 20:55
 18/19 A kérdező kommentje:
Mert nem fogja a bokáját, és a talpa sem megfelelően van kialakítva.
2013. márc. 11. 21:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Érdekes

Régen voltam már olyan kicsi,de nekem soha semmi gond nem volt a lábammal,pedig ahogy említettem,mindig márkás cipőket kaptam.

Öcsém szintén,és Ő csak 11 éves.Neki sincs semmi gond a lábaival.

Szóval nem értem,miért mondta ezt az orvos.

2013. márc. 11. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!