Hogyan zajlik az óvodában (kiscsoportban) az anyák napja?
...gondolom még ilyenkor nem mondanak verset?
nálatok hogyan volt?- leírnátok?
Köszi!
Igazából nagy műsor nem lesz, énekelgetve bevonulnak, esetleg 1-1 rövid mondókát előadnak, kis éneklés megint, majd mindenki odaviszi az addigra könnyes szemű anyukájának vagy az egy szál virágot, vagy amit esetleg kézműveskedtek.
Papírzsepit vigyél, bőgni fogsz. :-)
persze mondhatnak verset...
én igazából attól tartok,-(mert a kislányom elég visszahúzódó,nehezen oldódik,még mindig)-hogy ha meglát egyből odarohan majd hozzám,és nem érdekli a műsor.
hát igen sírni az tuti fogok....:)))
Akkor odarohan. Semmi baj nem lesz akkor sem.
Amúgy nem biztos, én is mondtam már hogy majd a gyerekeim ezt meg azt csinálják, aztán mégsem úgy történt. Lehet, hogy csendesen álldogál, épp ezért jó, ha együtt énekelnek, mert akkor a félénkebbek is feloldódnak, de ha nem énekelnek az se baj.
Nálunk kiscsoportban nem volt közös ünnep, és szerintem ez nagyon jó is volt így. Ahogy mentek az anyukák a gyerekekért, az egyik óvónénivel különvonultak egy szépen feldíszített sarokba, ott a gyerek elmondott egy versikét (akinek kellett óvónéni segített), odaadta a gyerek a kis ajándékot, puszi, ölelés és ennyi. Egyik gyerek sem fakadt sírva, nem szorongtak. Megtartották így is az anyák napját, szóval foglalkoztak vele az óvónénik.
Nálunk csak év végén volt évzárókor egy kis bemutató, hogy év közben miket tanultak a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!