Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Kisfiamnak középfülgyulladása van. kapott hétfőn antibiotikumot amit hétfőn, kedden rendesen beszedett, viszont szerdán és csütörtökön csak 1-1 adag maradt benne mert kihányta. a ma reggelit is, délután nem adtam neki, mert eddig csak az antibiotikum után hányt, de ma este még kéne adni neki egy adagot elméletileg.

közben voltunk kontrollon is, vettek török kenetet és az kimutatta, hogy vírus okozza a betegséget, tehát egyébként sem hatásos az antibiotikum :(

ti az esti adagot megpróbálnátok beadni a helyemben vagy hagyjam a fenébe az egészet ha már így jártunk?

2013. márc. 8. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
nem adnám be.Nem adtak helyette vmi mást?
2013. márc. 8. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Felesleges beadni. Egyrészt az antibiotikum kúra, ha nem csinálja végig, semmi értelme kb. Márpedig mivel nagy részét kihányta, sztem tök felesleges folytatni.

Mást nem kaptatok rá?

2013. márc. 8. 18:20
 3/5 A kérdező kommentje:

de, többféle gyógyszert szed (cetirizin, cataflam-ezt is most hagytuk el- tobrex, sinecot és orrcsepp, vitaminok), csak mikor megvolt az eredmény, hogy vírus okozza, akkor ugye mondta az orvos, hogy azért most már szedje végig az 5 napot.

csak a hányás miatt elbizonytalanodtam, de szerintem is felesleges ahogy írjátok.

2013. márc. 8. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Annak, hogy kihányta, az is lehet az oka, hogy allergiás a készítményre, vagy valamelyik alkotóelemére. A kislányomnak is volt 2 ilyen gyógyszere, igaz, ő hasmenés formájában szabadult meg tőle... Nem is írták fel neki többször ezeket, bekerült az adatlapjára, hogy érzékeny rájuk. Ugyanakkor más antibiotikumtól nem volt hasmenése, émelygése.

Szerintem se kínozd vele...

2013. márc. 8. 23:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmiképpen sem adnám be neki, úgyis kihányná szegény. Kár gyötörni vele. :(
2013. márc. 9. 12:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!