Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi pénzt adnátok?

Mennyi pénzt adnátok?

Figyelt kérdés
A lányomat kell bevinni a kórházba, de a kisfiamat nem akarom vinni. 3 éves, most kicsit megy a hasa, és amúgy is ha délben nem fekhet le aludni kiborul. Szóval áthívtam a szomszéd lányt, hogy vigyázzon a fiamra, amíg hazaérünk. Szerintem olyan 8-tól 2-ig lesz itt a kórházakat, meg a tömegközlekedést ismerve. Nem vagyunk nagy barátnők, szóval nem baráti szívesség, rendesen szeretném megfizetni. Viszont túlzásba sem kéne esni. Fejér megyei faluban lakom. Mit gondoltok?
2013. márc. 7. 19:44
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Na, annyira nem beteg. Csak éppen nem akarnám elvinni a kórházba, mert eleve idegen helyen nem megy el wc-re. Mi van, ha a buszon jön rá? Itthon semmi gond, itt van a wc.
2013. márc. 7. 21:53
 22/28 anonim ***** válasza:
71%

8-2-ig az 6óra, és szerintem 6000ft ezért elég sok!

De a legegyszerűbb, ha megmondod neki, hogy nem baráti szivességet kérsz, ő mennyiért gondolta, hogy besegít nálatok? Mond valamit! Azaz kérdezd meg tőle!! Lehet, hogy pont ő fog 500ft-ot mondani, akkor te még mindig mondhatod, hogy jaj, az elég kevés, legyen inkább 600ft.

Szóval legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle!

2013. márc. 7. 21:54
 23/28 A kérdező kommentje:

Persze, mindenképpen megkérdezem. Csak szerettem volna tudni, hogy meddig mehetünk el.

Én is azt gondolom, hogy nem mindegy, hogy megkérem, hogy vigyázzon rá egy órát, vagy fél napot. Nem mellesleg itthon lesznek, igazából alig kell vele csinálni valamit, kaját hagyok itthon, és a 6 órából 2-öt minimum aludni fog.

Egyébként itt elég kevés a munka, az emberek örülnek, ha minimálbérért találnak munkát. Tudom, hogy ő konkrétan annyiért dolgozott egy csomót, míg végül otthagyta.

Persze Pest az megint más, az unokatesóm havi 80.000 Ft-ot fizet egy néninek, hogy elhozza a gyereket a bölcsiből és vigyázzon rá egy órát, amíg hazaér. Mondjuk, szerintem h. hogy megteszi, de az ő dolga.

2013. márc. 7. 21:59
 24/28 anonim ***** válasza:
4000 az teljesen reális ebben az esetben.
2013. márc. 7. 23:46
 25/28 anonim ***** válasza:
4000-et mondanék én is.
2013. márc. 8. 11:36
 26/28 anonim ***** válasza:
Végül is mennyit adtál neki?
2013. márc. 8. 14:26
 27/28 A kérdező kommentje:

Végül 500 Ft-ot, ő mondta, hogy a faluban ennyi a tarifa, hogy mások is ennyiért vállalják. Ez nekem nagyon jó volt, máskor is hívom.

Az is igaz, hogy nem volt semmi gond. Már alvás előtt hazaértek a férjemék, és a gyerek sem kakilta össze magát. Vidám volt és kedves, szóval tényleg nem volt fárasztó egyáltalán.

2013. márc. 8. 21:25
 28/28 anonim ***** válasza:
Örülök neki hogy minden jól alakult.
2013. márc. 9. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!