Lombikbabák anyukáitól kérdeznék. Az első lombikos baba után kinek mennyi idő alatt jött össze a második baba és hogyan?
Figyelt kérdés
Természetes úton sikerült vagy szükség volt újabb kezelésre?
Csak érdekelne, kinél hogyan alakult lombik után.
2013. márc. 7. 13:32
1/3 anonim válasza:
Szia.Nekem ikreim lettek,így ez éppen elég..:)de ha akarnék,szükség lenne újabb kezelésre szerintem,ez ugye attól függ,kinél,milyen jellegű a probléma.Bár a saját nőgyógyászom folyton nyaggat,szedjek fog.gátlót(pedig tudja,nálunk elvileg esélytelen a spontán fogantatás)de rengeteg eset van ahol ennek ellnére mégis becsúszik!Most készülsz a másodikra?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, szeretnénk másodikat, kb. egy éve. Elvileg nincs akadálya a természetes teherbeesésnek, mégsem jött még össze.
2013. márc. 7. 14:19
3/3 anonim válasza:
Szia! nekem 2003.-ban volt beültetésem és 2004 februárban születtek az ikerlányaim :) azt mondták az orvosok nem lehet természetes úton babám :)))) 2009 ben teherbeestem spontán 2010.-ben meg is született a kisfiam makk egészségesen !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!