Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislanyom felfazott, ma...

Kislanyom felfazott, ma kisebb hoemelkedese van, es panaszkodik hogy faj a hasa. Ez a felfazastol lehet? Holnap megyunk dokihoz.

Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 13:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem irni hogy jovo honapban lesz 3 eves.
2013. márc. 6. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehte, de lehet egy gyomor virust is elkapott.

Mindenképpen nagyon angyon sokat igyon.

elvileg egy enyhe felfázást is könnyen lehet kezelni megfelelö folyadékkal. igyon dupla annyit mint szokott, annyit, hogy állandóan pisiljen.

2013. márc. 6. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:

igen, a felfázástól fáj a hasa

meleg fürdő, sok folyadék, vörösáfonya leve és tekerj egy sálat a dereka köré, hogy mindig melegben legyen az a rész

holnap pedig irány a doki, tenyésztést fog kérni

2013. márc. 6. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:

A hasfájásból következtetted ki, hogy felfázott?

Csak azért kérdem, mert az én lányomnál minden egyes betegség hasfájással kezdődik. Ha fülgyulladás, ha torokgyulladás, ha csak egy nátha, az az első tünet, hogy fáj a hasa.

Szóval ha egyéb tünete nincs, nem biztos, hogy felfázott.

De ha mentek dokihoz már pisivel menjetek, ad beutalót és egyből viheted a laborba. Így gyorsabban diagnosztizálják a betegséget és nem megy el még 1-2 nap míg kiderül, hogy mi van a vizeletben, ha van benn valami. 1-2 nap nagyon sokat számít, ennyi idő alatt sokat romolhat az állapota.

2013. márc. 6. 14:24
 5/5 A kérdező kommentje:

az allando pisiles miatt gondolom, hogy felfazott.es hogy azt mondja, h nem torultem meg rendesen a cunijat mert most csip neki :)

koszi a valaszokat!

2013. márc. 6. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!