Kb.3 napja kislányomnak napi 2-3-szor híg széklete van. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 17:49
1/6 anonim válasza:
fogzás? az is okozhat ilyen tüneteket
2/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy fogzás, mert nemrég bújt ki a 16. foga és azóta nem jön több.
2013. márc. 4. 18:06
3/6 anonim válasza:
Ha nem fogzik, akkor esetleg valami enyhébb lefolyású vírusra tudok tippelni vagy még egy ami lehet, ha antibiotikumot szedett mostanában, akkor az felborította az emésztését. Adj neki probiotikumot, azzal nem ártasz és sok folyadék. Kajától nem hinném, hogy lenne, mert az nem tart 3 napig.
4/6 anonim válasza:
A kisfiam hasa ir ment,majd elvittem a dokihoz és írt ki gyógyszert neki.Azt mondta,hogy tejterméket egyáltalán ne adjak neki,mivel ez okozza.Én csak csodálkoztam,még így sosem jártunk.Majd 1hét múlva visszamentünk már akkor rendbe jött a fiam.De még 2hétig nem lehetet adni neki semmi tejterméket.
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Tegnap már kitörölték a válaszodat, mert olyan értelmes volt. Megnyugtatlak, nincsenek koszos edényeim, a lakásom is tiszta, egészséges ételeket adok a gyermekemnek. A többieknek köszönöm szépen a válaszokat, ma már semmi problémánk nem volt (eddig). Lehet, hogy az influenza is kerülgeti a lányomat, mert nyűgösebb a kelleténél.
2013. márc. 5. 13:50
6/6 A kérdező kommentje:
Már megint kitörölték...Kedves 4-es, nem neked szántam a választ.
2013. márc. 5. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!