1,5 éves kisfiam sikít, visít egész nap mit tegyek? Már nem bírom.
Két kisfiam van.a nagyobbik 3,5 a kisebb 1,5 éves.A kicsi nagyon nehéz időszakban van, mindenen kiborul visít.Ha mérges, mert nem sikerül neki valami vagy nem engedünk neki valamit(pl h csapkodja a szekrény ajtót) ökölbe szorítja a kezét és teli torokból sikít.Sokszor a figyelmet is így akarja felhívni magára.
ez nem csak engem, de a nagyobb gyerkőcöt is nagyon zavarja és ha igen extrém napja van a kicsinek néha a nagy is elkezd visítani mert már nem bírja.
A nagyobb fiamnak is volt dühöngős korszaka, de ennyire nem volt durva a helyzet.
Néha úgy érzem én rontottam el valamit...már mindent próbáltam...nem odafigyelni, jobban odafigyelni, volt h betettem az ágyába és elmentem arcot mosni mert úgy éreztem szétrobban a fejem...de az is előfordul h kisírom magam...
Annyira nehezen viselem ezt az időszakot, h legszívesebben minden nap elmennék délután egy fél órára egyedül sétálni, de félek h a munkából fáradtan hazajövő férjemtől ezt nem várhatom el...Nem tudom mit tegyek..mit rontottam el?
"legszívesebben minden nap elmennék délután egy fél órára egyedül sétálni, de félek h a munkából fáradtan hazajövő férjemtől ezt nem várhatom el"
Bocs, de te sem a s.gged vakarod egész nap, ő el tudott menni pisilni anélkül hogy az ajtót verték volna, ő megette az ebédjét anélkül, hogy valaki beletúrt volna. Én voltam otthon gyerekkel, dolgoztam keményen előtte és utána is, azért a legfárasztóbb mégis a GYED-es időszak volt. Neked sem 24 munka- és készenlétiórából kell hogy álljon a nap, annyit megérdemelsz, hogy este fél órára elhúzz. Nagyon kell ez, mint egy akkumulátor amit újra töltesz... Beszélj vele, ezt meg kell értenie, ha nem is minden nap, de kétnaponta mindenképp.
Egyetértek a 2. válaszadóval. Esténként menj el otthonról.
Nálunk is voltak nagyon nagyon durva időszakok, és én is azt hittem h a diliházba kerülök ugyancsak 3,5 és másfél éves fiúk anyukája vagyok) Szomorúságomban állandóan ettem, sokszor nagyon magam alatt voltam.
Aztán most január 2-tól azt mondtam elég, a gyerekeknek sem jó ha hol szomorú, hol ideges,türelmetlen vagyok. Minden este eljárok futni (este negyed8tól 8-negyed 9ig, 103 kg-ról indultam). És azóta sokkal türelmesebb vagyok a gyerekekkel, sokkal fittebb vagyok (a leadott kilókról nem is beszélve) Úgy h a férjem minden nap 5-6 között ér haza (fizikai munkát végez), hajnalban megy, és miután hazaért az állataink ellátása kb 1 órát vesz neki igénybe. Sokszor éppen csak beér, én már indulok is. Engem nagyon feltölt energiával.
Próbáld ki!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!