Nem gondoljátok, hogy a sok "különleges" név között ma már igazán különlegesnek hat egy Júlia, Éva, János stb?
Figyelt kérdés
Mindenki olyan nagyon különleges nevet szeretne választani. Számomra ezek nagy része megjegyezhetetlen és gondolom 20-30 év múlva állásinterjú után is csak "kimondhatatlan nevűnek" fogják emlegetni az illetőt.
Úgy gondolom a mai gyerekek között igazi ritkaságnak számít egy régi név. Ha különlegeset keresnék, biztos ott kutakodnék.
Ismer valaki kisgyereket, akit pl. Jánosnak, Józsefnek, Évának, Erzsébetnek stb. hívnak?
2013. febr. 28. 11:05
11/13 anonim válasza:
De!:)
A lányom mikor született (2011.szept.), kérdezték mi lesz a neve. Mondom .... Anna Erzsébet. A szülésznő csak nevetett, és annyit mondott, hogy végre valaki, aki tud normális nevet adni, nem valami kacifántosat. :)
Erről ennyit. :)
12/13 anonim válasza:
Én sok ilyen nevű kicsit ismerek, szóval szerintem nem mennek ki a divatból, hanem egyre inkább jönnek vissza. Van a környezetemben: Ilona, János, András, Zsuzsanna, Melinda, Borbála, Júlia (nem is kevés). Amúgy az én lányomnak is különleges a neve, de mindössze azért, mert ez a név volt az egyetlen amiről úgy éreztem, hogy ez neki való. Sok éve a Boglárka, vagy Nikolett, Judit is fura, idétlen névnek számított, ma meg teljesen elfogadottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!