Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek az óvodáskor...

Mi a véleményetek az óvodáskori nyelvoktatásról?

Figyelt kérdés

eddig nem érdekelt a dolog,de most indul nálunk egy tanfolyam ovis korosztálynak,nagyon megfogott érdekesnek találom. azt mondta a hülgy,h kiegésziti a majdani iskolai anyagot,nem üti egymást a kettő. nem is drága a tancsomag 6e,tesónak csak 3,1 óra 1000.-,heti 1x van. mondókás,játékos,de van kis ellenőrzőjük matricákkal,könyv cd táska stb.

5 és 3 évesről van szó

2013. febr. 26. 08:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A nyelvtanulás jó.

Persze tökéletesen meg lehet tanulni egy nyelvet ovis előképző nélkül is, de a korai agymunka sosem árt.

2013. febr. 26. 08:42
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ártani semmiképpen sem árt, ha a gyerekek élvezik és nem nyűgként élik meg, akkor nagyon is jó elfoglaltság.
2013. febr. 26. 08:44
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a heti 1 óra kevés!

Otthon te is tudsz nekik angolul olvasni, mondókázni!

2013. febr. 26. 08:50
 4/15 A kérdező kommentje:
igen,nem sok a heti 1 óra,de azt mondta a hölgy,h ovisoknak ennyi elég,sulisoknak meg azért elég mert suliban úgyis tanulnak nyelvet
2013. febr. 26. 09:09
 5/15 anonim ***** válasza:
Mindenképp hasznos. Akármennyi is több, mint a semmi.
2013. febr. 26. 09:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ártani biztos nem árt, de max. játéknak, plusz elfoglaltságnak. Gondolom, nem várod ettől, hogy megtanulják a nyelvet, vagy hogy ettől fogják könnyebben tanulni magasabb szinten.
2013. febr. 26. 10:03
 7/15 A kérdező kommentje:
nem persze! csak h ismerkedjenek a nyelvvel,kezdjék megszeretni,és közben jól szórakoznak. ez olyasmi mintha egy angol játszóházba járnának heti 1x
2013. febr. 26. 10:05
 8/15 anonim ***** válasza:
6. vagyok., Hát, ha tetszik nekik, miért ne? :) A lányom is jár, saját kérésére (én nem vagyok híve az ilyesminek, de annyira szerette volna).
2013. febr. 26. 10:10
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
ha nem kétnyelvű a gyerek (otthon vkitől folyton hall egy nyelvet, vagy idegen nyelvi környezetben van), a heti párszori nyelvktatás kifejezetten káros olyan korban ,mikor még a magyart sem sajátította el vagyis 5éves kor alatt Más nyelv, más logika,más gondolkodás miatt
2013. febr. 26. 11:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Nálunk az oviban a nagycsoportosoknak van angol és idéntől német is heti egyszer. Nálunk nem kell fizetni érte, a napirendjükbe van beépítve, így nem is kellett gondolkozni rajta, hogy szeretnénk-e vagy nem. A színeket, bemutatkozást és több éneket tud a lányom, szereti nagyon tanulni.
2013. febr. 26. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!