Bölcsiben maradhat majd a lányom ha megszületik a kistesó?
Sziasztok!
15 hetes kismama vagyok és elgondolkoztam azon, hogy most bölcsis lányom maradhat e majd a bölcsiben miután megszületik a tesója? Most dolgozni járok csak mivel azt hallom, hogy aki otthon van annak nem szívesen veszik be a gyerekét a bölcsibe azért jutott eszembe, hogy ez nálunk akkor már nem lesz gond?
Vagy ezt is bölcsije válogatja, hogy maradhat e ott a gyerek?
Köszönöm szépen akkor majd utána érdeklődök, hogy nálunk hogy is van ez.
Megy a zöld kéz.
Lepontozótól cáfolatot kérnék.
Vagy be kéne vezetni az "igen tudom, de fáj az igazság" kezet!! :) Lehetne mondjuk epezöld.
Köszönöm a másik választ is nem én pontoztalak le.
Őszinte leszek nem tudom, hogy mivel is járna jobban a lányom. Nyilván a legelején nem vinném bölcsibe viszont már megszokta van egy napi rutinja és szeret is oda járni. Nem biztos, hogy azzal teszek kapásból jót neki, ha kiveszem a barátaitól a bölcsibe. Azért én ezt is szem előtt tartom. Mert egyrészt mire a tesó megszületik ő már közelebb lesz a 3hoz és akkor már igényli is a társaságot.
Nyilván a legjobb helye mellettem lenne.
Megkérnék mindenkit, hogy aki negatívan pontozna az ne tegye a kérdésemnél. Mert hasznos válaszokat kaptam és én hadd döntsem el a saját kérdésemnél, hogy számomra mi volt hasznos.
Köszönöm.
A második válaszolónak is ment a zöld kéz tőlem.
Szerintem kérdez rá, nálunk a helyi tv.-ben két napja az a téma, hogy félig üresek a bölcsik.
Szóval itt biztos maradhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!