Vegetáriánus gyerek?
Nagyon késők írok,de minden kedves Édesanyjának szeretném közölni,hogy a vegetáriánus étrend a normális.Én is csak akkor jöttem rá,amikor megszületett a fiam.Egyszerűen nem kívánta a húst,ő is kiköpte,helyette krumplit,gyümölcsöket kért.5 éves, kis óvodás,még most is elundorodik a hústól.A kedvéért a férjem is ,meg én is vegetáriánusok lettünk,és mondhatom boldogabbak és egészségesebbek vagyunk. Ráadásul a kisfiam csoportjába jár egy kislány, aki úgy szintén vegetáriánus,de az ő Édesanyja ,eleve vegetáriánus 16 éve ,szóval ő meg nem engedi a gyereknek.Hát most 3 hónapja,jött egy kis influenza járvány az oviba,a csoportba minden gyerek össze-vissza taknyozott,fájt a torkuk,kivéve két gyerkőcnek...ki lehet találni,hogy melyik kettő maradt teljesen egészséges.
A lényeg ,hogy mindenkinek ajánlom.:)
Üdv:Szilvi
Az is lehet, hogy esetleg a fűszerezés miatt nem ízlik neki, vagy egyszerűen a másik típusú étel jobban ízlik és ezért azt eszi.
A vegetáriánus térítő anyukának meg örülök, de azért mindenki hadd döntse el mit ad a gyerekének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!