4 éves kisfiúnak milyen képességfejlesztő játékot tudnék venni? Illetve mit tudnék vele játszani? Kifogytam az ötletekből.
Figyelt kérdés
Sajnos nem nagyon köti le a puzzle, rajzolás, színezés, legó sem még. Főleg az autókkal szeret játszani, esetleg kockázni, de egyéb dolgokkal (fejlesztő játékokra gondolok) nehezen tudom lekötni. Ötletek?2013. febr. 24. 16:42
1/4 anonim válasza:
A Legoból van a kicsiknek való Duplo változat, szerintem az bejönne Neki, ha szeret építőzni.
2/4 anonim válasza:
Golyópálya vagy autópálya? Közben lehet mindenféléket beszélgetni, énekelni, mondókázni, színeket, súlyt magasságot, nagyságot nézegetni, észrevétlen fejleszted a gyerkőcödet.
Ha szereti az állatokat, tudom ajánlani a Pippo nevű kártyajátékot:
3/4 anonim válasza:
az én 4 éves fiamnak nagyon tetszik a mágnese építő játék,mondjuk az nem olcsó,mi is karácsonyra vettünk neki,de imád pl társasozni,neki való kis társasokkal pl a lotti karotti a nagy kedvence.
4/4 anonim válasza:
logico primo
nagyon tudom ajánlani
3-4-5 stb korcsoportok vannak,feladatlapok,amik nagyon érdekesek,és tök jópofa a tábla
fiam most lesz 3,5 éves,Karácsonyra kapta,nagyon szeretjük,sokat játszik vele
egyébként ő is csak nemrég kezdett legozni,most fejlesztjük a készletet,duplot veszünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!