Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan vegyem ki a szálkát...

Hogyan vegyem ki a szálkát hároméves kisfiam talpából?

Figyelt kérdés
Valószínűleg a bátyja szobájában mehetett bele a szotyola héjából egy szálka a kis talpába és fáj neki. Nem tudom, hogy orvoshoz vigyem-e, vagy itthon vegyem ki neki? Kb. fél centis kis szálka. Gondoltam, hogy párakötéssel fellazítom neki és tűvel kiveszem. Szerintetek mit tegyek? Bízzam a gyerekorvosra? Vagy balesetire vigyem? Mit tennétek a helyemben?
2013. febr. 21. 09:47
 1/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtam vedd ki Te. Neki csak felesleges izgalom, félelem lenne elmenni az orvoshoz, vagy a kórházba. Szerintem nyugodtabban viselné ha az anyukája oldaná meg a problémát otthon :) Ha fellazítod a bőrt, gyorsan ki tudod majd szedni neki! :)
2013. febr. 21. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell a kötés rá. Simán, fertőtlenített tűvel kiveheted. Kérdés, hogy hagyja-e....
2013. febr. 21. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi mindig "altatásban műtünk" a férjemmel:)

Azaz ha ilyen baleset történik, sőt fiunk még a köröm vágást sem tolerálja akkor amikor elaludt, párom tartja az elemlámpát én pedig kipiszkálom,fertőtlenítem.Szerencsére jó alvó.

2013. febr. 22. 00:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindannyiótoknak köszi a gyors segítséget. Szerencsére minden gikszer nélkül a bátyus kiszedte körömcsipesszel még a kérdés kiírásának délutámján... és még örült is a pici, hogy már nem fáj.
2013. febr. 23. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!