Más is van így hároméves gyerekével? Bővebben lent.
Igaz a lányom csak 2 éves múlt 3 hónappal. A kicsivel itthon vagyok, így Ő sincs bölcsiben (munkáltatói kellett volna).
MI ha nem is minden nap, de kimegyünk. Igaz kertes házban lakunk, így a kicsi szinte mindig, még ma is kint aludt a babakocsiban délelőtt, ott szélvédett helyen van, és hol esett, hol nem, nem ázott el. Ha nincs ekkora szél, együtt megyünk sétálni (általában másfél órát), játszótérre...stb. vagy a nagy is kint van a kertben velem.
Mi is bp-iek vagyunk. Külkerület.
Lehet sokan a nagy szél miatt nem mennek le, hiszen egy arcüreg gyulladás nem hiányzik (a nagyot én is ezért nem viszem ki ha NAGYON fúj a szél). Valamint biztos a hasonló korú 3 évesek oviba vannak, ezért nem találkozol velük.
Igen, van. Annyi különbséggel, hogy nálunk jó időben sincs senki a "játszótér" nevű helyen. Eleve alig van pár kisgyerek a településen, és azok sem az ócska, balesetveszélyes játszótérre mennek, hanem inkább otthon az udvaron játszanak.
Én szoktam futni, kergetni a gyereket, aki vagy fut vagy motorozik, vagy biciklizik, miközben én a babakocsit tolom. Bár, már a kisebbik is kezd járművel közlekedni, úgyhogy már volt rá példa, hogy a 2 gyerek elől a motorral, vagy a futóbiciklivel, én meg futok utánuk, magam előtt tolva az üres babakocsit.
Mindenki azt gondol, amit akar:)
Pocsolyába mondjuk nem ugrunk, fára mászni itthon szokott a nagyobbik, bár inkább bokormászásnak nevezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!