Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két kisgyerekes anyukák...

Két kisgyerekes anyukák hogyan nyugtatjátok magatokat?

Figyelt kérdés

Mindennap kiborulok valamin (sírnak, betegek, vagy nem alszanak, én nem tudok aludni, tönkre tesznek valamit vagy hisztiznek stb), imádom őket de már minden apróságra robbanok, váratlanul sírógörcsöt kapok ésmég sorolhatnám... :(

3 éves és 8 hónapos gyerekek anyukája

2013. febr. 20. 14:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... én sem gondoltam volna hogy ennyire nehéz lesz :( Gondoltam, hogy nem egyszerű de azt reméltem, hogy ha egyel remekül ment akkor ügyes leszek kettővel is. Hát ég és föld a különbség...
2013. febr. 20. 21:41
 12/12 anonim ***** válasza:

3,5 és másfél éves fiúk anyukája vagyok. Én is robbanok ezerszer, mert a nagy most nem jár oviba, ki fogják venni a manduláját, és a műtétig már nem engedem. És mindig az ellenkezőjét csinálja amit kérek tőle.... Szóval én elkezdtem fogyókúrázni január 2-tól, esténként futok (nagyon nagyon sok kg-ról indultam, 3 számjegyű volt), és azóta sokkal nyugodtabb vagyok, mióta futok. esténként 50 percet- 1 órát futok (Apa van addig a gyerekekkel)

Higgadtan érek haza, és szükségem van arra, h így is levezessem a feszültséget. Nekem annyiban szerencsém van, hogy éjjel ők alszanak, reggel hamarabb kelek mint ők, begyújtok és felteszem az ebédet. Így ebéd előtt sikerül mindig kijutnunk sétálni, az is sokat számít, szerintem. Én nem gyújtanék rá és nem is innék, de a futás nagyon nagyon jó.

2013. febr. 20. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!