Ez lehet bárányhimlő?
Figyelt kérdés
Két és fél éves kisfiam múlt héten lázas volt,azóta köhög.a testén 3-4db piros kiütés jelent meg.a fejbőrén csak egy.nem gennyesedik,nem röpkös,csak pici piros.nagyobbik fiamnak tegnap óta van magas láza.rajta még nincs pötty.ő is nagyon köhög,meg folyik az orruk.láz mellett fejfájásra is panaszkodtak,de ez lehet a láztól is.mit gondoltok?a láz után mennyivel jelenhetnek meg a pöttyök,ha ez bárányhimlő?ja,az oviban most van szezonja...:-)köszi!2013. febr. 18. 22:42
1/3 anonim válasza:
inkább skarlát lehet ez vagy 3 napos láz
(mindkettőnél van kiütés és láz is )
barihimlőnél nincs láz alapesetben és köhögés, orrfolyás sem
2/3 anonim válasza:
Ezzel vitatkoznék, nekem mindkét lányom most esett át a bárányhimőn, mindkettőnek volt egy napos láza, ill. náthás tünete is.
A bárányhimlő pár pöttyéből kb. 2 nap múlva nagyon sok lesz, ill + kb. 2-3 nap múlva olyanok lesznek, mint a vízhólyag.
De ettől még lehet skarlát is, vagy bármi más. Ezt csak egy doki tudja megmondani szerintem.
Mielőbbi gyógyulást a prücsköknek!
3/3 anonim válasza:
tényleg bármi lehet, irány az orvos, bár ha kiütés és viszket, akkor tudom ajánlani a Pox Clin habot, ami csökkenti a viszketést és gyull csökkentő, mi használtuk skarlátnál is, tök jól esett a lányomnak a pöttyeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!