Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora, és hány kiló a...

Mekkora, és hány kiló a másfél éves kislányotok? Szerintetek ezek az adatok megfelelőek? Mindenki mondja milyen csepp.

Figyelt kérdés

Az Én lényom 2980 gr született és 51 cm-el.

Most 18 hónapos.

10,2 kg és 80 cm.

Nagyon mozgékony, de jó az étvágya is. Van kis pocakja de picikének számít. -többiekhez képest.

Csak anyatejes volt 6 hónapos koráig,mai napig szopik de már csak éjszaka elalváshoz.

Mi ,a szülei sem vagyunk magasak.

Rendben vannak szerintetek ezek az értékek?

Hivatalosan meg volt időben a duplázás , majd a 3x-zás.

2013. febr. 18. 12:04
1 2
 11/13 sumergo ***** válasza:
A lányom még nincs egészen 16 hónapos, 80 cm, de még nem háromszorozta meg a születési súlyát! :-) Még nincs 9 kg sem .(Pedig nem mondanám soványnak, igaz, nem is hurkás.) Ez van, a babák nem egyformák. :-) 3000 g, 48 cm volt születésekor.
2013. febr. 18. 13:37
 12/13 anonim ***** válasza:

enyém 2650-nel született, most 2,5 éves, 11 kiló, 88 cm. Nekem mindig mondják a rokonok, hogy én is ugyanilyen testalkatú voltam, és egyébként a férjem is vékony.

Örülj, hogy nem egy sós-zsákot kell cipelned. :)

2013. febr. 25. 16:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Igaz, nekem nem kislányom van, hanem kisfiam, de ő is 18 hónapos, 3050 g-mal és 52 cm-rel született, most 9,5 kg és 80 cm.
2013. máj. 14. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!