Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor kell beíratnom óvodába...

Mikor kell beíratnom óvodába a lányom?

Figyelt kérdés

Lányom 2011.08.03-án született,én úgy gondoltam majd csak jövőre kell,de láttam egy másik kérdésnél a válaszokat és ott azt írták,hogy 1 évvel előtte,mielőtt menne.

Most akkor mikor is?

2013. febr. 15. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ráérsz jövőre. 2014 tavaszán kell beíratni, és 2014 szeptemberétől megy majd oviba. Ha idén iratod be, akkor 2 évesen menne oviba. Tehát csak jövőre kell.
2013. febr. 15. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
2014 május hónapban,és szept.töl járni fog.
2013. febr. 15. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
kisfiam 2009 szeptemberi, és én idén iratom be, mert év vesztes.Mivel ti augusztusiak vagytok, ezért jövőre esedékes
2013. febr. 15. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Jövő tavasszal kell beíratnod, és szeptembertől mehet is majd oviba!

Az egyik hasonló kérdést feltevő vagyok, 2011. januári a kisfiam.

Szerintem az év eleji születésűeknek a legrosszabb ebből a szempontból. Mert január-február járványos, betegeskedős időszak, márciustól meg egyre kevesebb az idő a nyári szünetig...

A nagylányom szeptemberi, vele nem volt anno ilyen dilemmám... :)

2013. febr. 15. 23:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,ment a zöld kezecske!
2013. febr. 18. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!