Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik az a gyerekülés (15-36k...

Melyik az a gyerekülés (15-36kg), aminek 25 kg felett nem kell leszerelni a háttámláját?

Figyelt kérdés

Sok mindent elolvastam, megnéztem, kérdezgettem, de ez még mindig nem egyértelmű.

Olyat keresek, ami jó, de nem drága, nem isofixes, és kényelmesen elfér benne a 28 kg-os, 130 cm-es gyerekem.

2013. febr. 14. 23:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Vidd el a brendonba, és próbáld bele! Ott a legnagyobb a választék, de egy ekkora gyereknek szinte majdnem mindd szük!

Talán a maxi cosi rodi xr, mert annak ámen csak. Magassága, a szélessége is állítható!

2013. febr. 15. 06:45
 2/2 anonim ***** válasza:

BeSafe, ilyen van a 6 éves fiamnak is. Jó sokáig kényelmes lesz még neki, bár ő csak 20 kg és 124 cm, de még szinte a legkisebb állásban van az ülés.

45 ezer Ft körül volt.

2013. febr. 15. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!