Melyik az a gyerekülés (15-36kg), aminek 25 kg felett nem kell leszerelni a háttámláját?
Figyelt kérdés
Sok mindent elolvastam, megnéztem, kérdezgettem, de ez még mindig nem egyértelmű.
Olyat keresek, ami jó, de nem drága, nem isofixes, és kényelmesen elfér benne a 28 kg-os, 130 cm-es gyerekem.
2013. febr. 14. 23:30
1/2 anonim válasza:
Vidd el a brendonba, és próbáld bele! Ott a legnagyobb a választék, de egy ekkora gyereknek szinte majdnem mindd szük!
Talán a maxi cosi rodi xr, mert annak ámen csak. Magassága, a szélessége is állítható!
2/2 anonim válasza:
BeSafe, ilyen van a 6 éves fiamnak is. Jó sokáig kényelmes lesz még neki, bár ő csak 20 kg és 124 cm, de még szinte a legkisebb állásban van az ülés.
45 ezer Ft körül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!