Akik sokáig főztek külön gyereküknek azok miért és meddig tették?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kedves első, gondolod a krumplis tészta nem lett volna megfelelő ma ebédre? Ha tegnap és holnap is olyan kaját kap, ami neki teljesen megfelel, akkor nem lett volna ma elég az is, amit ti ettetek?
Nem kötekedem, lányom 19 hónapos és még mindig külön főzök neki, kivéve pár alkalmat, amikor a mi ebédünket kapta. És nem tudom meddig folytassam így. Meg azt sem tudom eldönteni, hogy egyik napról a másikra fejezzem be a külön főzőcskézést vagy fokozatosan. De lehet hogy még nincs is itt az ideje. Szóval bizonytalan vagyok, azért tettem fel a kérdést.
Kedves második tőled ugyanezt kérdezném, a sajtos tészta nem lett volna ma elég szerinted? És ha nem, akkor szerinted mikor lesz az?
Második vagyok. Igazából igyekszem úgy főzni, hogy az mindhármunknak jó legyen, ritkábban főzök már külön, főleg, ha nem tudná megrágni a miénket Nem kell, hogy reformételek legyenek, de arra figyelek pl hogy az ebédhez legyen zöldség, krumlipüré mellé brokkoli, rizst kukoricával vay rizibizek. Zsírosat meg amúgy is ritkán eszünk.
A kislányom nagyon válogatós amúgy, ez is oka volt, hogy sokáig főztem külön. Ő nagyon szereti a főtt húst gyümölcsszósszal de a férjem nem. Ilyenkor 2 féle van, de legalább mindenki jól lakik! :)
Lányomnak már 16 foga kint van, már csak a leghátsó négyet várjuk. Rágással voltak gondjaink, de már egész jó. Azért kezdett el foglalkoztatni ez a kérdés, mert két ismerőssel beszélgettünk, szinte egyidős gyerekeink vannak és ők már mindent kapnak abból, amit a szülők esznek. És hirtelen megijedtem, hogy csak én parázom túl. De akkor én is főzőcskézek tovább :-)
Ha már ennyire hasonlítunk ezen a téren, leírnátok nekem azt is, hogy a többi étkezéskor mit esznek gyerekeitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!