Több gyermekesek (2-3-4 gyerek)! Ti hogy oldjátok meg tankolásnál a pénztárat?
szerintem munkaelosztás, nálunk mindig a férjem tankol, ezt meg kell beszélni, hogy nem kicsi gyerekekkel kell tankolni menni, nálunk bevállt.
akár este is el lehet menni tankolni amikor otthon van a férjed, de azt irtad kell menned tankolni, mint akinek muszáj, ne haragudj, de nem muszáj, csak figyelmesség!
Mi egy hónapban egyszer teletankoljuk a kocsit és kész. Ilyenkor mindig együtt megyünk.
Nálatok nem megoldható a kevesebb tankolás?
Kedves 11-es. A férjem tankol legtöbbször. De már volt, hogy muszáj volt nekem. Mivel többször is előfordul, hogy hét közben nincs itthon.
Egyébként a férjem - figyelmességből -, amikor tudja, hogy mennem kell kocsival következő nap, - figyelmességből - még este gyorsan elmegy tankolni, csak hogy nekem könnyebb legyen.
A kivételes esetekre vonatkoztatva tettem fel a kérdést, hogy vajon túlaggódónak számítok-e azzal, hogy kiveszem a kocsiból a gyerekeket
Egy 20 es egy 5honapos gyerkocom van, eszem agaban sincs becuccolni veluk egy 3perces fizetes miatt. Viszont mindig bezarom az autot.
(nem tudom, minek- 2-3nap es maguktol visszahoznak oket! :))
Mindig én tankolok, amióta megszülettek azóta is. Soha nem venném ki őket! Sőt, amikor beérünk a benzinkútra felhúzom az ablakokat, hogy ne menjen be a benzingőzös szag. Bár nem egy metropolitan ahol lakunk, nincs minden kútnál 30 autó. Max kettő. Rálátok, sietek. Ennyi. Kilopni mért lopnák ki őket? Ha látják az autónkat tuti nem fognak váltságdíjat követelni. Ha csak gyereket akarnak szerezni maguknak...hát rossz lóra tettek, még fizetnének is hogy visszaadják őket :)
2 fiús.
Akkor ezek szerint vagy mégis túlaggódós anyuka vagyok, vagy már túl sok kiszámíthatatlan - mondhatni őrült - embert láttam már...
Egyébként az enyémek 3 és fél és 2 évesek - bár azt hiszem, ebben a kérdésben ez nem oszt, nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!