Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Voltunk ortopédián. A doktornő...

Voltunk ortopédián. A doktornő azzal kezdte, hogy minek jöttünk vissza. De írt egy cipőt. Akkor most hogy van ez?

Figyelt kérdés

Azt mondta nem kellett volna vissza jönni, aztán levetette a harisnyáját és a nadrágját és megnézte hogy megy. Semmit nem mondott, csak írt egy cipőt fel, amit én ki is váltottam, de azt mondta, hogy menjünk vissza ősszel, ír egy őszi-téli cipőt is neki, majd így tovább 5 éves koráig.

Akkor most jó a lába vagy nem jó? Milyen cipőt vegyek neki tavaszra? Mert ezt csak bentre kell hordania. De tőle nem lehetett semmit kérdezni. Tényleg kell neki folyamatosan ez az ortopéd cipő,

2013. febr. 14. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Elvinném egy másik orvoshoz!

Üdv egy Anyuka

2013. febr. 14. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Elvinném egy normálisabb orvoshoz magánrendelésre!
2013. febr. 14. 09:39
 3/6 krisztivan ***** válasza:
100%
Visszavinném és megkérdezném,hogy mire gondolt:-)) Ki kell állnod a gyerekedért,főleg az orvosoknál.Ha valamit nem tudok vagy nem értek addig engem kidobni sem tudnak az ajtón.Ha tetszik a dokinak,ha nem.Vedd elő Te is ezt az énedet:-))
2013. febr. 14. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Hány éves a gyerkőc? És tényleg minek (milyen problémával) mentetek vissza?

Én a 3 éves fiamat vittem el ortopédiára, mert még mindig lent van a bokája és befelé fordítja a térdét.

A doki megvizsgálta, és ő is csak supinált cipő hordását javasolta, mert ez még nem kóros, még fejlődik a lábuk boltozata. A térdére meg azt mondta, hogy majd ha erősödik a combija, akkor az is formálódni fog (egyébként meg tényleg van ilyen a családban)

A beutalót már vagy fél éve könyörgöm a dokinéninktől, de mindig azt mondta, hogy még nem kell, a 3 éves státuszon írta meg. A doki is azt mondta, hogy a lábtorna, gyógytorna majd 4-5 évesen lehet, amikor már partnerek benne. Addig hiába próbálok vele különféle lábtornát játszani, kb fél perc alatt megunja, mert nem sok sikerélménye van. Addig is nyáron mezítláb egyenetlen talajon, supinált cipő és várok.

Bár egyre több olyan fiatalt látok, aki már lejárja a cipője belső talpát, annyira csúnya. Nem szeretném, ha a fiam is így járna.

2013. febr. 14. 12:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Másfél éves, és a házi orvosunk mondta, hogy menni kell elindulási kontrollra.

De nálunk nincs másik orvos, csak ő, magánrendelése is csak neki van.

2013. febr. 14. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Meg kell kérdezni az orvost, nem ráhagyni.

A lányomnak 2 éve írják a lábbelit, félévente van kontroll.

Lúdtalp miatt kell a sarok döntött szandál.

2013. febr. 14. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!