3,5
ez az első emberábrázolása :) eddig csak vonalakat rajzolt
csak azért tettem így fel a kérdést, mert kíváncsi voltam, hogy ez jónak számít-e ekkora kisgyereknél, de úgy látom átlagos teljesítmény :)
köszi mindenkinek!
enyém 3 éves, ilyesmit rajzol ő is csak nem pont ennyire a helyére a szemet, szájat,. ő orrot is firkál középre, azt már 2,5 éves kora óta. most már pocakot meg kezet-lábat is rajzol hozzá, bár a végtagok csak vonalak :)
szerintem az enyém rajzban jó, ahogy látom az oviban, sok 4-5 éves is így tud embert rajzolni, bár az is igaz, hogy ők meg húzzák fel a kicsiket ;)
A lányom 3 éves, ehhez hasonló szinten rajzol ember alakot, olyan 4 hónapja. Bár az övének van teste, végtagjai, a lányoknak fülbevaló és hosszú haj.
A fiam 5 éves, eddig talán 3 emberkét rajzolt, ilyen szinten. Pedig ugyanannyit rajzolgattam vele is mint a lányommal, de ő nem szeret "ülő munkát" végezni.
Szóval gyerekfüggő.
3 èvesre tippeltem volna.
A lányom 3èves, fèl ève rajzol fejeket,hajjal,szemekkel,orral,szájjal,hajjal,füllel. Nèha kezeket ès lábakat is rajzol,testet nem igazán. Szerintem is gyerekfüggö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!